maanantai 10. kesäkuuta 2013

Täällä taas!

Olisi varmaan aika päivittää blogin kuvausta, olenhan kuitenkin jatkamassa vanhassa koulussani media-assistentin opintoja ja tällä hetkellä olen taas uudella paikkakunnalla ja koko kesän ja syksyn suorittamassa vielä työssäoppimis-jaksoakin! Wohou! Jatkossa voisin päivitellä blogiin kesä-ajan opiskeluihin liittyvää materiaalia ja tuskailua, koska sitäkin on tässä ollut ja tämä vaihtoehto on varmasti monelle todella vieras ajatus viettää kesälomaa.

Tänään on ollut ensimmäinen työpäivä ja google paras kaverini! Availen myöhemmin hieman enemmän työnkuvaani, työtehtäviäni ja muuta mukavaa, mutta sen verran paljastettakoon, että todella erilainen opintojakso tulossa ja saas nähdä, kuinka kauan tämä kestää, kun muutokset ovat ilmeisesti mulle hyvin ominaista alaa :)

Mitään tuotoksia ei ole tänään tullut tehtyä, kuin pelkkiä muistiinpanoja huomista palaveria varten ja ihmeteltyä miten musiikki-maailma toimii. Joskus kun siitä kelkasta on hypännyt ulos, ei oikein tunnu omalta lähteä tutkiskelemaan nykypäivän meninkejä.. mutta eiköhän tää tästä ala suttaantumaan!

Ihanaa kesää kaikille ja toivottavasti alan tavoittaa uusia lukijoita :) kellokin on sopivasti leet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti