torstai 10. marraskuuta 2011

I can be your hero baby.. Or my penguin could be?

Haha, ei olis pingviini päässy jatkoon pääsykokeissa! Oonpa yllättyny. Vähän sain sympatiaa kuitenkin, se oli "niin vammanen, että siitä tulee hieno", kiitos Jesse :D mulla oli tosiaan erittäin paljon hankaluuksia keksiä mitään aiheesta 'Sankari' ja se ehkä jotenkin välittyi mun teoksestani.

Meillä oli eilen mielenkiintoinen vieras käymässä, Antti Kyrö. Kirjailija Tuomas Kyrön velipoeka, joka on kuvittanut Tuomaksen uusimman teoksen. Kirja ilmestynee joulumarkkinoille ja ite ainakin ajattelin siihen sijottaa. Lasten kirja on tosiaan kyseessä, enkä uskalla sen enempiä markkinoida tässä, kun en tiedä kuinka top secret-tietoja saatiin eilen :D mutta suosittelen.

Kyseisestä herra kirjailijasta oli vissiin viimesimmässä Imagessa jotain hevi-aiheista artikkelin tynkää, pitänee lukasta.

Tänään on ollut tosiaan sankari-palautetta ja KYAMKin opettajan toimesta sommittelua. Ihan kiva päivä kokonaisuudessaan siis. Vähän olis rästejä tehtävänä, mut toi keli on niin bueno, ettei huvittais jäädä nyhräämään koululle, mut pakko kai se on. 

Kaikki harrastukset on nyt jääny tän koulun takia ja se ärsyttää. Saatiin roller derbyssäkin aika hyvät sisätreenipaikat, mut en oo päässy yksiinkään harkkoihin koulun takia. Ratsastamaankaan en kerkee, eikä oikein iltamyöhällä/yöllä ole noita ratsastustunteja tarjolla. Hohhoijaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti