keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Tunnissa kasattu pökäle

En ymmärrä. Väänsin tunnissa jotain shaibaa ja ne diggas. Lähti TOP5:n joukossa ihan super-hyvien julisteiden kanssa :DD alan pikkuhiljaa epäilemään asiakkaan kykyä tulkita kuvaa. JOS mulla olis ollut aikaa enemmän, olisin todennäkösesti pistänyt esille pikkasen toisenlaisen duunin, mutta menkööt nyt sitten tällasena.

3 kommenttia:

  1. Mutta tämähän on selkeä ja simppeli. Sitä julisteella haetaan, näkyvyyttä ja kiinnostumista, tässähän sitä on. Värit loistaa todella kauas ja kuva on selkeä sekä mielenkiintoinen. Mie en tosiaan tuosta lehdestä (se pdf-tuolla) niin hirveästi inspiroitunut kuin tästä.

    VastaaPoista
  2. Jeps, lehti meni "vähän" reisille ja ei ollut ollenkaan sellainen, mitä visioita sain heti ekana tehtävänannosta. Mut pistän sen piikkiin, että oli niin monta kokkia samassa sopassa ja jouduin lätkimään lehden yksinäni kasaan..

    Mitä tähän julisteeseen tulee, niin varmastihan se täyttää nuo julisteen perus-elementit, mutta meni ehkä turhan kantaaottavaksi, enkä tiedä ajaako ihan näytelmän asiaa. Sisältö toki on suoraan näytelmästä. En tiedä onko sulle tuttu, mutta hevosia aletaan kuljettamaan Italiaan, jotta saataisiin rahaa vielä ennen kuin Suomeen tulee EU-direktiivien mukaisia rajotteita.
    Lopputulos jäi jotenkin vajaaksi, mutta asiakas oli ilmeisen tyytyväinen :D

    VastaaPoista
  3. Noh, joskus on hyvä ottaa kantaa. Ihanan makaaberia :D

    VastaaPoista