keskiviikko 7. syyskuuta 2011

trrrrr

Heipähei taasen.
Vähän on jäänyt huomiotta tää blogi-osuus, on ollut niin paljon tota käsillä tekemistä ja en oo kerennyt skannailemaan töitä. Jaahans, löytyisköhän täältä koneen syövereistä jotain duuneja (valmiita mielellään..)

Adobe Photoshop, kuvan parantelu-harjoitus.
Eipä tässä nyt muuta valmista oikeastaan taidakaan olla tietokone-puolella.
Ollaan tehty erilaisia photari-harjotuksia, ihan perus-kauraa vaan. Ei mulle oikeastaan mitään uutta, vähän tietty sellasia juttuja, mitä löytyy vasta tästä CS5-paketista, mitä en ollut aiemmin käyttänyt.

Työn alla:
-viiden eri ammatinharjoittajan käyntikortit omilla tiedoilla
-opiston lehti (ryhmätyö)
-kasvit-juliste (sekatekniikka, tätä mä odotan itseasiassa jo!)
-random piirustelua
-kuvituksen "raapekartonki"-duuni ilman raapekartonia.. se on korvattu siis piirtoheitinkalvoilla, jotka on printattu vahingossa (?) mustaa täyteen.

Mitähän vielä.
Huomenna olis ekat ihan viralliset ja mainostetut bileet asuntolan takkahuoneessa. Me oppilaskunnassa järkkäillään sitä proggista, vähän tutustumis-leikkiä ja muuta kivaa yhdessäoloa. Saa nähdä, miten jengi valuu koulun yhteisille tunneille perjantaina, voi olla aika hiljasta. Oon vissiin tulossa kipeeksi ja tuntuu vähän, että tekis mieli skipata koko kekkerit. Ei muutenkaan oikein inspiroi viikolla juhliminen, kun seuraavana aamuna poikkeuksellisen aikainen kouluuntuminen ja lehti-palaverit ryhmän kanssa.

Opiston lehdestä vielä sen verran, että ryhmä koostuu kahdesta graafikosta, kahdesta valokuvaajasta ja yhdestä sarjakuva-kuvittaja-kuvaamataito-dudesta. Voi tulla aika villi siitä meidän painoksesta, lupaan tulla tänne vilauttelemaan sitä aika-ajoin. Sen verran jo voin kertoa, että koska meitä on seitsemän ryhmää, päädyttiin mukaloogisesti nimeämään ryhmien lehdet viikonpäivien mukaan. Meillä on eräs viikonlopun päivistä ja materiaalikin tulee olemaan sen suuntaista ;) perus-ideana olisi tehdä "Inksan toinen puoli"-aiheinen makaziini.. mutta katsellaanpa sitä sitten kun on edes jotain julkaisukelpoista tavaraa.

Nyt kotiin, postiin, lenkille ja lepäämään, jos vaikka en tulis kipeeksi. Ens tiistaina olis ekat roller derby-harkatkin, että en millään viitsis olla kipeenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti