keskiviikko 28. syyskuuta 2011

New Style

Blogi sai vähän uudistuksia. Ulkoasu muuttui hieman ja vaihtelin vähän yleisilmettä ennemmän "ninamaiseksi", eli mitä se nyt ikinä onkaan, niin tapahtui mun blogille.

Saatiin tänään approa varten taas yksi tehtävä ja tehtävänanto meni kutakuinkin näin;
"Kuvittele itsesi viiden vuoden päähän ja piirrä omakuva. Välineet lyijykynä. Arvosteltavat tekijät: visualisointi, tekniikat, valöörien käyttö, mittasuhteet."

Hohhoijaa, tulipa taas kauheasti ajatuksia mieleen, eli ei. No, ehkä yks ihan kiva, mutta en tiedä onko siitäkään sit mihinkään. Ja se on kuitenkin niin henkilökohtainen asia ja ehkä enemmän tavoite, kuin se todellisuus mitä näen viiden vuoden päähän. En näe kyllä mitään. Totesin koulussakin, että piirrän sitten vaikka hautakiven. Plyyh.

Ens viikolla piirretäänkin sitten jo alastonmallia, kauheen jännää. Sami toivoi, että se olis joku nuori ja näpsäkkä likka, mutta mä jotenkin vähän epäilen. Kauheesti olis rästejä tosta piirustuksesta, kun skippasin viime viikolta yhdet tunnit ja pitäis oma-aloitteisesti kaivaa netistä alastonkuva ja piirtää se.


Tehtiin tänään myös sommitteluun ja värioppiin tehtäviä, nappasin pari kuvaa aiheesta "Kasvit" (voi kyllä, työstämme edelleen samaa aihetta, mutta eri näkökulmasta) ja olemme siirtyneetkin jo savitöiden pariin.. Tuon niitä kuvia myöhemmin sitten tänne blogin puolelle, jos niistä nyt yksikään onnistui.
Kuvista tulikin mieleen, pitäis varmaan etsiä se kameran laturi jostain. Että vois ottaa ihan oikeella kameralla noita kuvia, eikä kokoajan nappailla iphone-laatua. Onhan sekin ihan jees, mutta ennemmin sitä ottais oikeita kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti