perjantai 26. elokuuta 2011

Perjantai-hajoilua.

Tralalalaa, meilläpä loppui tänään koulu jo kello 10! Mitäs siihen sanotte!

Tällä asialla on toki kyllä ikävämpi kääntöpuolensa.. istun edelleen koulussa tekemässä nyt jo saavutettuja legendaarisia rästitöitä. Paraikaa tässä väännän PowerPoint-esitystä kuudesta upeasta - ja viidestä kamalasta käyntikortista. Ideana on tutkiskella erilaisia käyntikortteja ja pohtia niiden sisältöä, sommittelua, typografiaa ja mitä erilaisia kontrasteja niissä on käytetty. Myöskin käyntikortissa oleva mahdollinen kuva pitää ottaa huomioon, liittyykö se mitenkään käyntikortin omistajaan etc. mukavia pikku juttuja.

Kaikeksi onneksi olen aika velho stalkkaamaan ja siis myös googlettamaan ja löysinkin kivan sivuston heti alkuun. LogoDesignerBlog ja 400 upeaa käyntikorttia. AVOT! Ainoa hankaluus, johon törmäsin, olikin sitten se, että näistä neljästäsadasta kaunokaisesta valkkaamaan kuusi onnistuneinta. Huh. Tässäpä muutamia hauskoja otoksia, näistä kaikki siis eivät ole mielestäni TOP6, mutta hyviä kuitenkin :)

LogoDesignerBlog

LogoDesignerBlog

LogoDesignerBlog

LogoDesignerBlog

LogoDesignerBlog

LogoDesignerBlog

Onnistuneet on nyt löydetty ja vielä viisi kamalaa pitäisi löytää.. niitä kuulemma löytyy ihan mieletön määrä, mutta onkohan noin. Nappasin äsken googlen kuvahausta yhden, Comic Sans-painotteisen Segway-kauppiaan käyntikortin. Parastahan tässä kaikessa on se, että titteleinään hän pitää itsellään mainoskonsultti ja myyntivalmentaja. Käyntikorttihan oli täynnä Comic Sansia.. Noo, analyysini meni jotenkin näin "Kukaan ei käytä Comic Sansia. Varsinkaan mainoskonsultti. Mitä ihmettä, mietin vain?!" :D

Olen tänään erityisen reilulla tuulella, kuinka niin?
Koko päivä on mennyt lähinnä huomisia bileitä suunnitellen, jotka siis vietetään pääasiassa koulukavereiden voimin, että vähän ryhmäännyttäisiin tästä.. tuntuu että suurinosa porukasta on ujoa ja hiljaista! Mutta totuus voikin olla aivan toinen ja eiköhän huomisillan iloliemi tuo ne oikeat piirteet ihmisistä esille.. Meillä on Dannykin esiintymässä täällä Inksassa huomenna, kun on palokuntajuhlat.. en tiedä miten nämä kaksi asiaa liittyvät toisiinsa, mutta ehkä se selvenee huomenna! Nyt takaisin rästejen pariin.. hauskaa perjantaita kaikille :)

2 kommenttia:

  1. http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2009/09/cassette-tape-business-card_2.jpg

    hey honey. toi on cool ! ;)

    VastaaPoista
  2. Haha, teenkö tollasen sit ku pitää ite tehä? ;)

    VastaaPoista