keskiviikko 31. elokuuta 2011

Jännempi päivä

Heipat taas!

Tänään onkin ollut semi-jännä päivä. Tiia on ollut mun kanssa tänään koulussa :D jännää.
Ja nyt istutaan koulun salissa ja kuunnellaan luentoa blogeista. Perus-settiä, en tosin tiennyt, että maailmassa on joku yli 150 miljoonaa blogia. Pelkästään jenkeissä 452000 päätoimista bloggaajaa, eli jengiä, joka saa rahaa kirjottelusta. (lähde: Taloussanomat)
Olishan se varmaan hienoa, jos tulis rahaa kirjottelusta ja linkkien jakamisesta. Hmmps.

Hauska tää luento, kukaan muu ei sano mitään paitsi minä ja luennoija. :D
Yllätyin suuresti, että koulussa käydään tälläsiä blogi-asioita läpi ja koulussakin mitä ilmeisimmin perustellaan blogeja.
Enough of blogs, let's focus.

Tällä viikolla ei ole tullut paljon julkaistavia duuneja, kun on ollut vähän palaute-viikko. Pikkusia uusiakin hommia ollaan keretty alottelemaan, niistä myöhemmin sitten lisää.
Saatiin viime viikolla etätehtävä piirustuksesta, jossa oli tarkoitus piirtää muotokieleltään mielenkiintoinen viivapiirros jossa on käytetty kolmea eli harmaan valööriä..
Mulla oli joku hetkellinen lukihärö ja lopputuloksena olikin sitten juustohöylä, joka valmistui lähinnä deadlinea edellisenä yönä.
En osaa puhelimen kautta uppia kuvia, mutta nappailin toki juustohöylästä kuvan. :D oivioi, muotokieleltään ERITTÄIN mielenkiintoinen esine. :D onneks ei ollut kauhean vakava palaute, opettaja halus lähinnä tutkailla meidän piirto-tyyliä ja muuta sellaista. Huh.

Jeps, taidan jatkaa keskustelua opettajan kanssa blogeista! :D palaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti